ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Σετ λευκόχρυσο Κ14

Σετ λευκόχρυσο Κ14
Σετ λευκόχρυσο Κ14

Τα σετ είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, η πρόταση για ένα ολοκληρωμένο σετ από το kaleas.gr είναι:

1) Ένα υπέροχο μοναδικό κολιέ από λευκόχρυσο 14 καρατίων. Το κολιέ από τη μέση και κάτω είναι ριβιέρα λευκού χρωματισμού με λαμπερά εντυπωσιακά Ζιρκόν κοπής μπριγιάν (Brilliant) και διπλό τελείωμα 4 εκατοστών με λουστρέ φινίρισμα στο δέσιμο. Το φάρδος του κολιέ είναι στα 1,6 χιλιοστά. Διαθέτει επίσης λευκόχρυσο κούμπωμα ασφαλείας 14 καρατίων. Το συνολικό του μήκος είναι από 42 εκατοστά. 

2) Ένα υπέροχο βραχιόλι από λευκόχρυσο 14 καρατίων. Το βραχιόλι από τη μέση και κάτω είναι ριβιέρα λευκού χρωματισμού με λαμπερά εντυπωσιακά Ζιρκόν κοπής μπριγιάν (Brilliant) και διπλό τελείωμα στο κέντρο με λουστρέ φινίρισμα στο διπλό δέσιμο. Το φάρδος του βραχιολιού είναι στα 7 χιλιοστά. Διαθέτει επίσης λευκόχρυσο κούμπωμα ασφαλείας 14 καρατίων. Το συνολικό του μήκος είναι από 17,3 εκατοστά.

3) Ένα υπέροχο και ιδιαίτερο ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια από λευκόχρυσο 14 καρατίων. Τα σκουλαρίκια κάτω είναι ριβιέρα λευκού χρωματισμού με λαμπερά εντυπωσιακά Ζιρκόν κοπής μπριγιάν (Brilliant) και διπλό τελείωμα το δέσιμο έπανω είναι στα 7 χιλιοστά με λουστρέ φινίρισμα. Το μήκος του σκουλαρικιού είναι στα 36 χιλιοστά και το φάρδος του στα 3,5 χιλιοστά. Διαθέτει επίσης λευκόχρυσες πεταλούδες ασφαλείας 14 καρατίων.

4) Μοναδικό εντυπωσιακό δαχτυλίδι από λευκόχρυσο 14 καρατίων. Το δαχτυλίδι είναι ριβιέρα λευκού χρωματισμού με λαμπερά εντυπωσιακά Ζιρκόν κοπής μπριγιάν (Brilliant). Το δαχτυλίδι είναι διαθέσιμο σε νούμερο 54 αλλά μπορεί να τροποποιηθεί στο νούμερο που επιθυμείτε.

Απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν μοναδικά, εντυπωσιακά και ολοκληρωμένα σετ κοσμημάτων για τις μοναδικές τους στιγμές.

1.825,00€
  • Stock: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 103794
Συσκευασία δώρου
Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου
Δωρεάν αποστολή την ίδια μέρα
για όλες τις παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 15:00

Γράψτε μια αξιολόγηση

e-lianiko