ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Η Εταιρεία

Το 1950 ο Άγγελος Καλέας ξεκινάει στην Καβάλα να πραγματοποιήσει το όνειρο του, την κατασκευή κοσμημάτων. Έλαβε τις βασικές γνώσεις και εκπαιδεύτηκε σε τοπικό εργαστήριο, αλλά το πάθος του τον οδήγησε μέχρι την Αθήνα όπου τελειοποίησε την τεχνική στον σχεδιασμό του ελληνικού κοσμήματος σε μεγάλα εργαστήρια και δημιουργούς του χώρου. Επιστρέφοντας στην γενέτειρα πόλη του καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των κατοίκων της Καβάλας αλλά και των γύρω περιοχών.

Το 1960 είναι το έτος που πραγματοποιεί την ίδρυση του δικού του καταστήματος και εργαστηρίου με την επωνυμία “Άγγελος”. Τα κοσμήματα του διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα αλλά και για τον σχεδιασμό τους, ενώ παράλληλα με το ήθος του χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Ως την δεκαετία του '90 το κατάστημα έχει καθιερωθεί στην τοπική κοινωνία.

Το 2012 τη σκυτάλη παίρνει στα χέρια του ο γιος του Ιωάννης Καλέας, ο οποίος τελειώνει σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό έχοντας κληρονομήσει τις βασικές γνώσεις στην τέχνη του κοσμήματος και του ρολογιού, αναλαμβάνει ολοκληρωτικά την επιχείρηση με νέες βάσεις, ότι κάθε χρυσό κόσμημα αποκτά τη δική του ιστορία από τη στιγμή της κατασκευής του!

Το 2018 γίνεται η ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας “KALEAS kosmima”. Πραγματοποιούμε ριζική ανακαίνιση στο κατάστημα και μεγαλώνουμε τον εκθεσιακό μας χώρο.

Το 2020 δημιουργήσαμε το e-shop kaleas.gr ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Το 2021 τα αδέλφια Αργύρης και Ιωάννης Καλέας, ενώνουν την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στο χώρο του κοσμήματος ιδρύοντας την εταιρεία "KALEAS JEWELS O.E." η οποία δραστηριοποιείται σε 2 τομείς:

  • Λιανική πώληση κοσμημάτων με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα Kaleas.gr
  • Χονδρική πώληση κοσμημάτων με μαργαριτάρια Pearls.gr, που απευθύνεται αποκλειστικά σε καταστήματα κοσμημάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες διεθνείς και εγχώριες τάσεις τόσο στο κόσμημα όσο και στο ρολόι και εμπλουτίζοντας συνεχώς τις συλλογές με μερικές από τις καλύτερες κλασικές και μοντέρνες δημιουργίες, στο κατάστημα θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από ελληνικά και διεθνή brands σε κοσμήματα και ρολόγια όπου θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.