ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το kaleas.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε την ταχυμεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

1. ΕΛΤΑ Courier

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

2. ACS Courier

Η χρέωση αποστολής είναι 5€.

3. Γενική Ταχυδρομική

Η χρέωση αποστολής είναι 5€.


Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 15:00 αποστέλλονται αυθημερόν.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα σταλεί.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το kaleas.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Κύπρο. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με την ταχυμεταφορική ACS Courier με Express παράδοση και κόστος 25€. Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 15:00 αποστέλλονται αυθημερόν. Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα σταλεί.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν (απόδειξη αγοράς, εγγύηση κ.τ.λ.). Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα τηλεφωνικά στο 2510 224 034 ή στο mail: [email protected].

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα – ρολόι της αρεσκείας σας, ίδιας αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε ( 10€ ).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν:

  1. Το ειδικό καρτελάκι του καταστήματος kaleas.gr δεν έχει αφαιρεθεί από το κόσμημα - ρολόι ή καταστραφεί με τον οποιοδήποτε τρόπο.
  2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.
  3. Το προϊόν βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του και στην κατάσταση που σας παραδόθηκε.
  4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως κουτί, τσάντα, εγγύηση, δελτίο αποστολής και απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.
  5. Είναι καλά συσκευασμένο ώστε να μην υποστεί φθορές κατά τη μεταφορά του.
  6. Το προϊόν δεν έχει τροποποιηθεί κατ' εντολή του πελάτη

Κοσμήματα - ρολόγια που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, το κατάστημα θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας (8,00€).

Παραγγελίες με προϊόντα που δεν μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε:

  1. Κοσμήματα και ρολόγια τροποποιημένα όσον αφορά το μέγεθος ή το μήκος κτλ. σύμφωνα με εντολή του πελάτη.
  2. Κοσμήματα και ρολόγια σε προσφορά με την ένδειξη "ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ".


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το kaleas.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει εγκαίρως το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή προσθήκη συντελεστεί επί των παρόντων όρων.