ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Πληρωμής

Το kaleas.gr για την άμεση εξυπηρέτησή σας διαθέτει τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:


- Αντικαταβολή

μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως ποσότητας και αξίας της παραγγελίας σας.


- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2510-224034. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

AlphaBank

IBAN: GR9701408000800002002030548


- Χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Η διαδικασία πληρωμής γίνεται από την ALPHA Bank, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές σας. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η ALPHA Bank δεσμεύει το ποσό παραγγελίας σας και όταν η παραγγελία σας τιμολογηθεί, πραγματοποιείται χρέωση του αντίστοιχου ποσού.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση της κάρτας σας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το kaleas.gr μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών σας είναι απόλυτα ασφαλείς καθόσον η εταιρεία μας δε συλλέγει, ούτε αποθηκεύει, με οποιονδήποτε τρόπο, στοιχεία της κάρτας σας. Για τον λόγο αυτό απαιτείται η καταχώρισή τους κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές με χρήση της κάρτας σας μέσω του kaleas.gr.


Για κοσμήματα - ρολόγια τροποποιημένα όσον αφορά το μέγεθος ή το μήκος κτλ. σύμφωνα με εντολή του πελάτη, απαιτείται η προπληρωμή τους και δεν επιστρέφονται.