ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Cover

Κωδικός: CO203.04
Ρολόι Cover Sandara Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 28mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει πράσινο καντράν με χρυσούς δείκτες και λεπτομέρειες. Η κάσα του είναι ασημί και χρυσή από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένη με κρύσταλλους Swarovski και κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης με ε..
389,00€
Κωδικός: CO195.02
Ρολόι Cover Nobila Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 32,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει μπλε καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης με επίστρωση απο ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι μπρ..
379,00€
Κωδικός: CO196.06
Ρολόι Cover Fly Me To The Moon Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 32mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει πράσινο καντράν με χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες, ένδειξη ημερομηνίας, ένδειξη φάσης της σελήνης και είναι διακοσμημένο με κρύσταλλους Swarovski. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο κίτρινο ατσάλι..
399,00€
Κωδικός: CO167.04
Ρολόι Cover Stila Lady Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 30mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει μαύρο καντράν με λευκούς δείκτες. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένη με κρύσταλλους Swarovski και κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι μαύρο δερμάτινο λουρί με κούμπωμα..
259,00€
Κωδικός: CO174.07
Ρολόι Cover Nobila Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 32,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με ζιρκόν στο στεφάνι με κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι δερμάτινο λουρί λευκού χρωματισμού με κούμπ..
279,00€
Κωδικός: CO173.03
Ρολόι Cover Nobila Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 40,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμ..
289,00€
Κωδικός: CO194.05
Ρολόι Cover Nobila Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 40,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει καφέ καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ροζ ατσάλι με κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι από καφέ δερμάτινο λουρί με κούμπωμα α..
319,00€
Κωδικός: CO192.05
Ρολόι Cover Chapman χρονογράφος Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 42,5mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει μπλε καντράν με λευκούς δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης με επίστρωση απο ζαφείρι. ..
389,00€
Κωδικός: CO140.01
Ρολόι Cover Gardien Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 42,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει μαύρο καντράν με ασημί δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμα ασφ..
429,00€
Κωδικός: CO185.06
Ρολόι Cover Neville Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 42,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει ασημί καντράν με ασημί δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι λουράκι από μαύρο δέρμα. Είναι αδιάβροχο (5 ΑΤ..
339,00€
Κωδικός: COA4.10
Ρολόι Cover Aragon Open Heart Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 40,0mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν με ασημί δείκτες και λεπτομέρειες με εμφανή τον μηχανισμό του. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι λουράκι από μαύρο δέρμα. Είναι..
569,00€
Κωδικός: CO192.06
Ρολόι Cover Chapman Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 42,5mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει καφέ καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης με επίστρωση απο ζαφείρι. Το δέσιμ..
399,00€
Κωδικός: COA9.05
Ρολόι Cover Concerta Open Heart Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 35mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν από Mother of pearl και χρυσούς δείκτες – λεπτομέρειες με εμφανή τον μηχανισμό του. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένη με κρύσταλλους Swarovski και κρύσταλλο από..
819,00€
Κωδικός: CO202.07
Ρολόι Cover Chapman Moon&Stars Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 41mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει μπλε καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες, ένδειξη ημερομηνίας και ένδειξη φάσης της σελήνης. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρ..
399,00€
Κωδικός: CO196.02
Ρολόι Cover Fly Me To The Moon Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 32mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν με χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες, ένδειξη ημερομηνίας, ένδειξη φάσης της σελήνης και είναι διακοσμημένο με κρύσταλλους Swarovski. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύστα..
439,00€
Κωδικός: CO145.06
Ρολόι Cover Diver Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 44mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες - λεπτομέρειες και ένδειξη ημερομηνίας. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ορυκτό ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι λευκό λουράκι από καουτσούκ. Είν..
379,00€
Κωδικός: CO203.05
Ρολόι Cover Sandara Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 28mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει ασημί καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες και λεπτομέρειες. Η κάσα του είναι ροζ χρυσή από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένη με κρύσταλλους Swarovski και κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης με επίστ..
389,00€
Κωδικός: CO188.04
Ρολόι Cover Lady Diamond Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 32mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει λευκό καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες -λεπτομέρειες και είναι διακοσμημένο με γνήσια διαμάντια. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κρύσταλλο από ορυκτό ζαφείρι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από..
659,00€
Κωδικός: CO203.01
Ρολόι Cover Sandara Ελβετικής κατασκευής διαμέτρου 28mm με μηχανισμό QUARTZ ακριβείας. Διαθέτει ασημένιο καντράν με ασημένιους δείκτες – λεπτομέρειες. Η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένη με κρύσταλλους Swarovski και κρύσταλλο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης με επίστρωση απο ζ..
349,00€
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)