ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

G-Shock Pro

Casio G-Shock Mudmaster
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GG-B100-1A3ER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί, oθόνη με επίστρωση Neobrite και κάσα από συνδυασμό ανθρακονήματος και καουτσούκ. Το δέσιμό του είναι λουράκι από καουτσούκ με τοκά. Ανθεκτικό στους κραδασμούς και στη λάσπη. Διαθέσιμες λειτουργίες:Τεχνολογία Bluetooth® SmartΣυγχρονισμός με..
375,00€
Casio G-Shock
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GST-B500AD-3AER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμα ασφαλείας.Διαθέσιμες λειτουργίες:Τεχνολογία Bluetooth®  SmartΣυγχρονισμός με το smartphone για ένδειξη ακριβούς ώραςΔιπλός φθορίζων φωτισμός οθόν..
415,00€
Casio G-Shock
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GST-B500D-1AER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμα ασφαλείας.Διαθέσιμες λειτουργίες:Τεχνολογία Bluetooth®  SmartΣυγχρονισμός με το smartphone για ένδειξη ακριβούς ώραςSuper-Illuminator Ανθεκτ..
415,00€
Casio G-Shock Rangeman
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GW-9400-1ER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί και κάσα από καουτσούκ. Το δέσιμό του είναι λουράκι από καουτσούκ. Ανθεκτικό στους κραδασμούς και στη λάσπη.Διαθέσιμες λειτουργίες:ΗμερομηνίαΗμέρα24ώρη ώραΑντίστροφη ΜέτρησηΧρονόμετροΜήναςΞυπνητήριΠυξίδαΘερμόμετροΒαρόμετροΥψόμετροΠαγκόσμια ..
455,00€
Casio G-Shock
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GST-B400GB-1A9ER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το δέσιμό του είναι λουράκι από καουτσούκ με κούμπωμα τοκά.Διαθέσιμες λειτουργίες:Τεχνολογία Bluetooth®  SmartΣυγχρονισμός με το smartphone για ένδειξη ακριβούς ώραςSuper-Illuminator Ανθεκτικό στους κραδασμού..
540,00€
Casio G-Shock
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GST-B200B-1AER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί, οθόνη με επίστρωση Neobrite και κάσα από συνδυασμό ανθρακονήματος και ανοξείδωτο ατσάλι. Το δέσιμό του είναι λουράκι από καουτσούκ με τοκά. Ανθεκτικό στους κραδασμούς. Διαθέσιμες λειτουργίες:Τεχνολογία Bluetooth® SmartΣυγχρονισμός με το sm..
560,00€
Casio G-Shock Full Metal
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GM-B2100BD-1AER
Ρολόι Casio G-Shock χρονογράφος της σειράς G-Shock Full Metal με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμα ασφαλείας. Διαθέτει μηχανισμό solar, ο οποίος αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία ..
865,00€
Casio G-Shock Mudmaster
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GWG-2000-1A5ER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί, oθόνη με επίστρωση Neobrite και κάσα από συνδυασμό ανθρακονήματος και καουτσούκ. Το δέσιμό του είναι λουράκι από καουτσούκ. Ανθεκτικό στις δονήσεις, στους κραδασμούς και στη λάσπη.Διαθέσιμες λειτουργίες:Πλήρης αυτόματος φθορίζων φωτισμός οθόνης..
1.035,00€
Casio G-Shock Mudmaster
G-SHOCK PRO
Κωδικός: GWG-1000-1A3ER
Ρολόι Casio G-Shock με κρύσταλλο από ορυκτό ζαφείρι, oθόνη με επίστρωση Neobrite και κάσα από καουτσούκ. Το δέσιμό του είναι λουράκι από καουτσούκ. Ανθεκτικό στις δονήσεις, στους κραδασμούς και στη λάσπη.Διαθέσιμες λειτουργίες:Διπλός φθορίζων φωτισμός οθόνηςΗλιακή φόρτισηΛήψη ραδιοσήματος (ΕΕ,Η..
1.045,00€
Casio G-Shock MT-G
G-SHOCK PRO
Κωδικός: MTG-B3000BD-1AER
Ρολόι Casio G-Shock χρονογράφος της σειράς MT-G με κρύσταλλο από ζαφείρι και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το δέσιμό του είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμα ασφαλείας. Διαθέτει μηχανισμό solar, ο οποίος αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία και χρησιμοποιείται..
1.515,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)

e-lianiko